Tuininspiratie; houten blokhutten

Of je nou een grote, lange, kleine of een brede tuin hebt, er is altijd wel een houten blokhut te vinden die past in jouw tuin! Een houten blokhut past in een landelijke tuin, stadse tuin en zelfs in een romantische tuin! In deze blog laat ik je ter inspiratie een paar mooie houten blokhutten en tuinhuisjes zien.

Tijd doorbrengen het hele gezin

Na een lange dag werken kom je thuis en je brengt het liefste de tijd om met je gezin. De tafel is gedekt en je neemt plaatst aan de authentieke tuinset onder de overkapping van je blokhut. Je geniet samen met je gezin van een heerlijke maaltijd. Vervolgens pakken jullie de spellendoos uit de kast en brengen de avond samen door, heerlijk!

 

Tuinfeestjes

Het is je verjaardag en je gaat je verjaardag in de tuin vieren. Je hebt alles geregeld, het is drie uur in de middag en de visite komt langzaam binnen. Bij je blokhut heb je tuintafels en statafels neergezet. Muziek op de achtergrond, een hapje en een drankje. Het is harstikke gezellig en dan gaat de schuttingdeur open. Het catering bedrijf komt het buffet brengen. In de blokhut heb je een lange tafel klaar staan en het cateringbedrijf maakt de lange tafel gereed als lopend buffet. Super handig zo’n extra ruimte!

 Ook op de koudere dagen

Ook op de koudere dagen kan een blokhut of tuinhuis een uitkomst bieden. Je kunt er een heuse relaxplek van maken. Een knusse ruimte met een heerlijk warme kachel, een fijn zittende bank of stoel en een goed boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *