Waar koop je een veranda van kwaliteit?

De aankoop van een veranda is een serieuze investering en doe je niet zo maar.
Wellicht droom je om je huis volledig naar eigen smaak te kunnen inrichten en heb je wat geld aan de kant gezet. Maar, waar koop je nu een veranda van kwaliteit?

Fonteyn – Uddel

Een veranda,een pergola of overkapping: dat koop je voor het leven. Laat dus niks aan het toeval over en ga voor een verandabouwer met ervaring en knowhow. Bezoek meerdere vaklui en maak vrijblijvende offertes!
Fonteyn in Uddel heeft een showroom van maar liefst 90.000 m2. Daar staan allerlei soorten veranda’s ,in uiteenlopende stijlen en materialen. Ervaren medewerkers staan klaar om voor u de beste keuze te maken. Laat de plaatsing over aan deskundige verandabouwers, tenzij u een extreem handige Harry bent!

Tuinmaximaal – Eindhoven

Tuinmaximaal werkt samen met Gumax® ,marktleider in het ontwerpen en ontwikkelen van terrasoverkappingen en veranda’s. Innovatie, kwaliteit en veiligheid zijn enkele van de belangrijkste sleutelwoorden bij Gumax. Omdat een veranda met hoogwaardige materialen voor iedereen bereikbaar moet zij,n geeft Tuinmaximaal de beste prijzen en 5 Jaar fabrieksgarantie. De showroom bereikt u in Eindhoven.

Gardenpleasure – Breezand

Voor de liefhebbers van hout, biedt gardenpleasure in Breezand onweerstaanbare veranda’s met een authentieke landelijk charisma. Het tilt het buitenleven echt naar een hoger niveau en zorft sowieso voor een meerwaarde aan de bestaande woning.
De structuur van hout straalt warmte uit en is één met de natuur. Dit dankbare materiaal is sterk en heeft een goede isolatie. Het is niet meer zo dat houtwerk een jaarlijkse opknapbeurt nodig heeft!
Naast vele vaste modellen levert Gardenpleasure ook maatwerk. Ga even online inspiratie opdoen!

Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Steeds vaker opteren mensen voor een leefveranda: een volwaardige, comfortabele ruimte om voluit te genieten van de tuin, gezelligheid en samen leven. Dit nieuw woonconcept staat centraal bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven.
Er wordt gewerkt met aluminium of hout. De aluminium Greenline zijn milievriendelijk en beschikbaar in diverse kleuren polycarbonaat.
Duurzaamste houtsoorten maken een kwalitatieve en duurzame veranda, gecertificeerd met de nodige keurmerken. Showrooms vindt u verspeidt over heel Nederland met de hoofdzetel te Wommelgem.(net over de grens in België)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *